Copy of Over Sox technologie

Sox Footwear

Een premium product voor een premium atleet. Alle sokken van Sox Footwear worden vervaardigd in The Sox Factory, Zuid-Afrika. In de loop der jaren hebben we onze sokken gevormd en geperfectioneerd om de perfecte "Assepoester" maat en comfort te bieden voor elke voetmaat. We waarderen de feedback die we van onze klanten hebben ontvangen en hebben een uitgebalanceerd meesterwerk gecreëerd voor dagelijks gebruik en sportprestaties. Als je de afgelopen maanden geen Sox Footwear hebt gekocht, loop je zeker iets mis. Test onze nieuwe technologie en verbeter je sokkenspel met een nieuw paar sokken en te gekke ontwerpen. Hier volgt een uitleg over hoe de pasvorm is geoptimaliseerd met baanbrekende technologie en waarom onze sokken zo duurzaam zijn.

Versterkte gewatteerde hiel en teen

De naadloze teen- en voetboogodersteuning van Sox Footwear zorgen voor een optimale pasvorm voor dagelijks gebruik en een actieve dag buitenshuis. Er is een extra kussen op de hiel en teen geïmplementeerd voor minder impact op drukpunten.

Y-vormige hak

Een Y-vormige steek op de hiel van de sok vormt een zak rond de hiel. Hierdoor glijden de sokken niet af en zitten ze beter.

Ademend bovenwerk

De ademende mesh panelen aan de bovenkant zorgen voor ventilatie boven en rond de voet. Dit voorkomt ook stinkende voeten en schoenen na het sporten.

HTFU-Technologie

We hebben een klein beetje HTFU-technologie in elke sok toegevoegd. Deze technologie maakt je 5% aerodynamische en stelt je in staat om de grenzen te verleggen en uit te blinken in elke sport die je beoefent.

Trueprint-technologie

Onze hightech TruePrint zal nooit vervagen of uitwassen. Sox Factory heeft de weg geëffend met deze technologie en is de eerste in Zuid-Afrika.

Polylon36-vezel

The Sox Factory heeft een materiaal aangeschaft dat zowel duurzaam als zacht is. Elke sok is tot in perfectie gebreid met onze eigen Polylon36 vezel, een mix tussen nylon en polyester. Wij kunnen je verzekeren dat je geen stinkende sokken meer krijgt en dat de sok altijd zijn structuur behoudt.

Herbruikbare verpakking

In juli 2021 hebben we besloten om over te stappen op verpakkingen die herbruikbaar zijn. Je kunt het gebruiken om je sokken bij elkaar te houden, je voeding in te doen voor een lange rit of loop of je telefoon en geld veilig op hun plaats te houden.

Sox lengtes

De bestseller van Sox Footwear is altijd de crew-cut sok geweest. In 2020 zijn we uitgebreid en bieden we nu tab- en kniekousen aan.

 

GARANTIE Bij Sox Footwear staan we voor kwaliteit en garanderen wij die ook daarom krijgt u maar liefst 5 jaar garantie op u sokken.