Over ons

SOX Footwear is een lokaal Zuid-Afrikaans sokkenmerk opgericht in 2016. Onze kernactiviteit is het leveren van hoogwaardige presterende producten aan atleten, trots vervaardigd in Zuid-Afrika. Onze ontwerpen, kwaliteit en mensen worden zorgvuldig geselecteerd om klanten het beste in de branche te bieden en de normen van de industrie te bepalen met nieuwe technologieën en innovatieve ontwerpen.

We streven ernaar de lat hoog te leggen en voortdurend te innoveren. Onze ontwerpen hebben rijke verhalen, onze technologie is constant in ontwikkeling en nieuwe producten worden jaarlijks geïntroduceerd.

ONTWERP Al onze ontwerpen worden in eigen huis gemaakt in de SOX Factory in Pretoria. Elk ontwerp wordt zorgvuldig gekozen met de nieuwste kleuren- en patroontrends in gedachten.

TECHNOLOGIE Onze geavanceerde true print zal nooit vervagen of uitwassen. SOX Factory heeft de weg geëffend met deze technologie en is de eerste in Zuid-Afrika.

MATERIAAL SOX Factory heeft het perfecte materiaal verworven dat zowel duurzaam als zacht is. Elke sok is perfect gebreid met onze eigen PolyLon36-vezel.

 

 

SOX Footwear over de hele wereld

In 2020 sloot SOX Footwear zich aan bij een fietsdistributeur om in het Verenigd Koninkrijk te lanceren. Dit was het begin van een geweldig wereldwijd initiatief om bewustwording te vergroten en het merk uit te breiden naar de wereldmarkt. Vanaf 2021 breidde SOX Footwear uit naar belangrijke internationale gebieden zoals België, Zweden, het Midden-Oosten en de Verenigde Staten van Amerika.

2023

Fossa Sport en SOX Footwear:

Voor de Europese markt heeft FossaSport de distributie op zich genomen van deze modieuze revolutie uit Zuid-Afrika, die nu met open armen is ontvangen in de Benelux! Dankzij de samenwerking met de dynamische distributeur FossaSport, kunnen sport liefhebbers en actieve mensen vanaf nu genieten van het comfort en de verbeterde technologie van SOX Footwear in de EU.

Vanuit het modieuze Kaapstad tot de sfeervolle grachten van Amsterdam. SOX Footwear brengt de levendigheid van Zuid-Afrika naar Europa met deze comfortabele sportsokken. Deze sokken zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook een feest voor je voeten. Bekijk de pagina technologie over de werking van deze sokken voor jouw betreffende sport.

Vanuit ons kantoor en distributiecentrum in Schagen zijn wij contant opzoek naar ambassadeurs, winkels en top atleten om onze passie voor deze sokken te delen.

NEEM CONTACT OP